فرايند توليد و تركيب پودر كيک پزي در واحدهاي صنعتي موجود به صورت زير است:
در ابتدا آرد گندم وارد كارخانه شده و پس از بررسي و كنترل هاي لازم و تطابق با استاندارد هاي لازم،براي توليد محصول بكار گرفته مي شود. سپس طبق فرمولاسيون موجود در واحد هاي صنعتي اقدام به وزن كشي مقادير لازم مواد اوليه همچون شكر ، شير خشک ، امولسيفاير ، نمک ، بكينگ پودر ، اسانس ها و افزودني هاي مجاز خوراكي جهت وليد محصول مي شود. آنگاه پس از برداشت به مقدار كافي هريک از مواد اوليه شروع به تركيب كرده و بعد از تركيب در وزن هاي مورد نظر بسته بندي مي گردد.