مداد اوليه مصرفي طرح براي توليد پودر كيک شامل آرد، شكر، شير خشک، امولسيفاير، نمک ،
بكينگ پودر و ساير افزودني ها و اسانس هاي خوراكي مجاز مي باشد كه هر كدام بر اساس تركيب توليد انتخابي ، تامين و مورد استفاده قرار مي گيرد .
از نظر مقدار مصرف سالانه مي توان گفت كه ضريب مصرف ثابتي از مواد اوليه در كليه محصولات به كار مي رود كه به شرح ذيل مي باشد:
1.آرد 35درصد
2.شكر 20درصد
3.شيرخشک30درصد
4.امولسیفایر 2درصد
5.نمک 5درصد
6.بكينگ پودر 2درصد
7.پودر ميوه 5درصد
8.دكستروز( افزودني هاي مجاز ) 1درصد
مواد اختیاری
مواد اختیاری به منظور ایجاد مزه، رنگ، بو و بهبود کیفیت در پودر کیک استفاده میشود و شامل مواد زیر میباشد:
طعمدهندههای مجاز خوراکی شامل پودر قهوه، پودر کاکائو، هل، دارچین، زنجفیل، زعفران واسانسهای مجاز شناختهشده از سوی سازمانهای قانونی و ذیصلاح کشور، از نوع مورد مصرف در صنایع غذایی و پودری شکل که از نظر ویژگیها با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشند.
فرآوردههای شیر شامل شیر خشک بدون چربی، پودر آب پنیر و پودر مالتودکسترین ، میزان استفاده از هر یک از فرآوردههای شیر یا مخلوط آنها نباید کمتر از 3 درصد وزنی باشد.
بهبود دهندهها بر پایه اسیدلاکتیک، تارتاریک، استئاریک، منو و دیگلیسیریدهای خوراکی به میزان حداکثر 5/0 درصد وزنی.
نمک طعام به میزان لازم