See website in English فارسی

 

پودر کیک باید با رعایت شرایط خوب ساخت تهیه و بسته‌بندی شود، به گونه‌ای که هنگام مصرف بدون مواد ناخواسته بوده و میکروب‌های بیماری‌زا و سموم ناشی از آن‌ها در آن به حدی نباشد که سلامت مصرف‌کننده را به خطر بیندازد.
 
حد قابل قبول    ويژگي ها    رديف
10 در 1 گرم ⁵    شمارش كلي باكتري هاي مزوفيل هوازي    1
10² در 1 گرم    آنتروباكترياسه    2
منفي در 1 گرم    اشريشياكلي    3
منفي در 25 گرم    سالمونلا    4
منفي در يك دهم گرم    استافيلوكوكوس اورئوس كوآگولاز    5
10³ در 1 گرم    كپك    6
10³ در 1 گرم    مخمر    7