پودر کیک باید با رعایت شرایط خوب ساخت تهیه و بستهبندی شود، به گونهای که هنگام مصرف بدون مواد ناخواسته بوده و میکروبهای بیماریزا و سموم ناشی از آنها در آن به حدی نباشد که سلامت مصرفکننده را به خطر بیندازد.
حد قابل قبول ويژگي ها رديف
10 در 1 گرم ⁵ شمارش كلي باكتري هاي مزوفيل هوازي 1
10² در 1 گرم آنتروباكترياسه 2
منفي در 1 گرم اشريشياكلي 3
منفي در 25 گرم سالمونلا 4
منفي در يك دهم گرم استافيلوكوكوس اورئوس كوآگولاز 5
10³ در 1 گرم كپك 6
10³ در 1 گرم مخمر 7