See website in English فارسی


در بیشتر موارد، تشخیص فساد آرد سوخاری توسط افراد عادی امکان پذیر نیست ولی اگر بخواهیم مشخصه ای برای این موضوع در نظر بگیریم، بوی خاصی است که اصطلاحا به بوی "نا" موسوم است. اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود. می توان به تغییر رنگ آرد نیز برای پی بردن به فساد آن توجه کرد.

تیره بودن آرد، نشان کیفیت آن نیست
هرچه حرارت پخت مجدد بیشتر باشد، رنگ آرد سوخاری به خاطراسیدهای آمینه و قندهای احیاکننده، کاراملیزه و تیره تر شده و به دلیل آزاد شدن ترکیبات آروماتیک (معطر)، عطر و بوی محصول نمایان و مزه آن دلپذیرتر می شود، اما باید بدانید تیره و خوش طعم شدن پودر سوخاری دلیل مرغوبیت این محصول نیست.