See website in English فارسی

مراحل پخت بیسکوئیت با فر تونلی:
•    مخلوط نمودن مواد اولیه و آماده سازی خمیر بیسکوئیت در دستگاه های میکسر و خمیر گیر

•    ورود خمیر به دستگاه چاپ بیسکوئیت (شکل دهنده خمیر بیسکوئیت)
•    شکل گرفتن خمیر بیسکوئیت به شکل مورد نظر طبق قالب وشکل حک شده روی قالب دستگاه چاپ بیسکوئیت
•    انتقال اتوماتیک خمیر بیسکوئیت  شکل گرفته شده بر روی نوار دستگاه فر تونلی
•    عبور خمیر بیسکوئیت از تونل حرارت فر تونلی و نوار سرد کن
•    عبور از دستگاه رج کن جهت ردیف  و دسته شدن بیسکوئیت ها در یک طول
•    عبور از نوار نقاله ردیف کن
•    انتقال به دستگاه کرم مال (انتخابی)
•    انتقال به دستگاه بسته بندی (انتخابی)
•    قرار گرفتن داخل کارتن (به صورت بسته بندی یا فله ای)
•    عرضه برای فروش