مراحل پخت بیسکوئیت با فر تونلی:
• مخلوط نمودن مواد اولیه و آماده سازی خمیر بیسکوئیت در دستگاه های میکسر و خمیر گیر
• ورود خمیر به دستگاه چاپ بیسکوئیت (شکل دهنده خمیر بیسکوئیت)
• شکل گرفتن خمیر بیسکوئیت به شکل مورد نظر طبق قالب وشکل حک شده روی قالب دستگاه چاپ بیسکوئیت
• انتقال اتوماتیک خمیر بیسکوئیت شکل گرفته شده بر روی نوار دستگاه فر تونلی
• عبور خمیر بیسکوئیت از تونل حرارت فر تونلی و نوار سرد کن
• عبور از دستگاه رج کن جهت ردیف و دسته شدن بیسکوئیت ها در یک طول
• عبور از نوار نقاله ردیف کن
• انتقال به دستگاه کرم مال (انتخابی)
• انتقال به دستگاه بسته بندی (انتخابی)
• قرار گرفتن داخل کارتن (به صورت بسته بندی یا فله ای)
• عرضه برای فروش