See website in English فارسی

یکی از خاصیت های خوب بیسکوئیت، ماندگاری بالای آن است. این محصول به دلیل قطر کم، بخوبی پخته و به دلیل رطوبت پایین دچار کپک زدگی و فساد میکروبی زودرس نمی شود. بیسکوئیت از موادی چون آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن جامد، نشاسته و برخی افزودنی های دیگر تهیه می شود. در خمیر اغلب بیسکوئیت ها به جای مخمر از جوش شیرین و بهبوددهنده های سنتزی استفاده می شود که ارزش تغذیه ای چندانی ندارد. روغن به کار رفته در این محصول نیز از نوع روغن مخصوص قنادی با درجه اشباع بالاست و ساختار آن با روغن های خانگی متفاوت است. بیشتر بیسکوئیت ها، پرکالری و در هر صدگرم آنها ۳۳۰ کالری انرژی نهفته است. البته این میزان در بیسکوئیت های کرم دار و شکلاتی بیشتر است.