See website in English فارسی

خصوصیات فیزیکی یک پاستای خشک مرغوب (بدون طعم دهنده ):

بایستی نیمه شفاف (اندکی نور از آن عبور کند)، زرد رنگ و عاری از ته رنگ خاکستری باشد. پاستا را وقتی مقابل نور میگیرید، باید نیمه شفاف بوده و فاقد هرگونه حباب هوا و لک های تیره باشد.پاستای حاوی تخم مرغ نیمه شفاف نبوده، اما رنگش زرد براق است. زمان جوش آن ها نباید از حدی بیشتر باشد پاستا ها مخلوط آب و آردی هستند که طی فرآیند تولید توسط باد و گرما خشک شده اند.پس در صورتی که آنها را  زیادبجوشانیم فرم ظاهریشان تغییر کرده و در اصطلاح خمیر میشوند.در این حالت بعضی از تولید کنندگان برای جلوگیری از این تغییر شکل نگهدارنده پخت استفاده  می کنند  که باعث افزایش زمان جوش می شود.نگهدارنده های پخت باعث ایجاد احساس سنگینی،یبوست،چاقی ،سرطان و تغییر در طعم میشود .پاستاهای شاهنگ بدون استفاده از این نگهدارنده های پخت تولید می شود.