See website in English فارسی

پاستای خشک:
 پاستای خشک تنها حاوی 10 درصد رطوبت است، از اینرو میتوانید تا 2 سال حتی خارج از یخچال آن را نگه داری کنید.فقط باید آن را در جایی خشک و خنگ قرار دهید.
. پاستای پخته شده:
پاستای تازه و یا پخته شده (به علت محتوای آب زیاد) را بایستی ظرف 5 روز به شرط نگهداری در یخچال مصرف کنید.
باید آن را در ظرف دردار بگذارید تا هوا به داخل ماکارونی ها نفوذ نکند. اگر پاستا را بعد از مرحله آبکشی و بدون اضافه کردن سس داخل یخچال می گذارید بهتر است چند قاشق روغن هم اضافه کنید تا به هم نچسبند. سعی کنید پاستاهای پخته شده را بدون سس در یخچال بگذارید و هنگام سرو، سس را جدا به آن اضافه کنید.
در این صورت تازگی غذای شما بیشتر حفظ می شود.
 پاستا در فریزر:
ماکارونی یکی از غذاهایی است که پختن آن آسان است و زود هم آماده می شود. با این وجود بعضی از خانم های پرمشغله ترجیح می دهند که برای مواقع ضروری مقداری غذای نیمه آماده در فریزر داشته باشند. اگر می خواهید مقداری از این غذای خوشمزه را در فریزر داشته باشید بهتر است بدانید که لازانیا و ماکارونی های صدفی نسبت به بقیه هم خانواده هایشان در فریزر بهتر می مانند. بهترین حالت این است که اگر می خواهید ماکارونی ها را داخل فریزر بگذارید، سس را به آنها اضافه نکنید. چند ساعت قبل از مصرف، پاستاهای پخته شده را در دمای اتاق قرار دهید تا یخشان کاملا آب شود.