See website in English فارسی

پاستا در سراسر جهان به 600 فرم مختلف عرضه میگردد.

1-پاستای شکل دار(فرم دار): در این دسته میتوان به روتینی(rotini) اشاره کرد.

2-پاستای مجوف(توخالی) و یا لوله ای: ماکارونی (macaroni) نوعی پاستای لوله ای است.

3-پاستای رشته ای: اسپاگتی (spaghetti) معروف ترین پاستای این دسته است. نوع بـاریکتر اسپـاگـتـی به اسپاگتینی (spaghettini) و نـوع قـطـور تـر آن به اسپاگتونی (spaghettoni) مـعروف اسـت. اســپاگتی به مـعـنـی "رشتـه نـازک " اسـت. ورمیـــشـل (vermicelli) نیز در این دسته قرار دارد.

4-پاستای نواری: لازانیا (lasagna) معروف ترین این دسته از پاستاها میباشد. بعد از آن میتوان به فتوچینی (fettucine) اشاره کرد.

5-پاستای سوپ: از لحاظ ظاهر مشابه پاستای شکل دار است اما در سایز کوچکتر یا به صورت کلاف.

6-پاستای پر شده: این پاستاها با گوشت، قارچ، سبزیجات و پنیر پر شده اند. متداولترین پاستای این گروه راویولی (ravioli) نامیده میشود.

7- رشته چینی و یا نودل (NOODLES): به رشته های دراز و باریک پاستا اطلاق میگردد. نودل معمولا از آرد گندم و یا برنج به همراه تخم مرغ تهیه میگردد.