See website in English فارسی

بر اساس استانداردهای سازمان غذا و داروي کشور خودمان، يک ويفر خوب و سالم بايد بو و طعم نامطلوبی نداشته باشد. وزن کرم آن تقريبا با وزن نانش برابري کند. پوشش کرم داخل محصول در تمام سطح آن يکنواخت باشد. رطوبت آن حداکثر 5/2 درصد، خاکستر غيرمحلول در اسيد حداکثر 05/0 درصد، اسيديته چربي استخراجي حداکثر 2/0 درصد، پراکسيد چربي استخراجي حداکثر 2 درصد و pH آن به استثنای ويفرهای روکش‌دار، حداکثر 7 درصد باشد. به علاوه، بسته‌بندی ويفر بايد به گونه‌ای باشد که امکان نفوذ رطوبت، هوا يا بو به داخل آن وجود نداشته باشد.